SingleMinded 2015 is this weekend and here is a reminder of the topics and schedule that we recently announced via our Facebook page. The short studies and split group topics are below (though not necessarily in this order):
- The titles for this year’s short studies are: “Trusting when things don’t go to your plan” // “Stewardship of time” // “Godliness with contentment is great gain” // “Fixing your eyes on Jesus” // “Who should I date?” // “Love, sex and relationships” // “More to this life”.
- The titles for the split sessions are – Girls: “Do you trust Me?” / “Being single minded for Christ”. Guys: “Thinking Biblically in an Immoral World” / “How to Make Good Decisions in the Will of God”
The short studies will be taught by Steve Vickery, Doug Keen and Simeon Forder and the split sessions will be led by Steve, Doug, Lisa Keen and Katie Clague.
We’re pleased to confirm the schedule details below (subject to change):
Saturday 17th October
9:30am Doors open at DCF / registration open
10:00am Official start time
10:40am Worship and Session 1
11:30am Break (30 minutes)
12:30am Session 2
1:00pm Lunch (1 hour)
2:00pm Worship and Session 3
2:50pm Break (10 minutes)
3:00pm Split session 1 (men/women)
3:35pm Break (30 minutes)
4:05pm Session 4
4:35pm Break (15 minutes)
4:50pm Split session 2 (men/women)
5:25pm Break (30 minutes)
5:55pm Session 5 / Question and Answer time / Worship
7:15pm Dinner / Coffee bar open
9:00pm Coffee bar closes
Sunday 18th October
9:30am DCF open for tea/coffee
10:30am DCF:AM morning service (Steve Vickery is teaching)
2:30pm Session 6 / Question and Answer time
3:20pm Break (30 minutes)
3:50pm Session 7 / Worship
5:00pm Close / Tea & coffee, and more cake!
Haven’t registered yet? No problem – you can still register for SingleMinded 2015 until the end of Friday 16th October by clicking the Register link at the top of the page.